Ki tudna véleményeket irni pár szegedi és körüli lovastanyáról? (Több lent) I ˇ
szeged baktót ismerem!
ott szerintem csak amatőröknek érdemes elkezdeni lovagolni. tehát csak ha kezdő vagy. Az a lovarda oylan mint egy játszótér! Tele van játékokkal mászokákkal, és fura is... Mert ki van írva, h nem szabad megetetni őket se répával se almával .. és ha iskolalóval akarsz lovagolni, nem tudsz megtanulni ugratni, mertt féltik tőle... nem nagyon tettszett :/
a másikról nem tudok vélemáényt mondani, ott nem votlam :)
Miért lenne az fura, hogy nem szabad etetni őket? Az kéne, hogy legyen a minimum, hogy a látogatók nem tömik csak úgy mindennel a lovakat kérdezés nélkül.
Egy az, hogy akkor az ottaniak nem tudják, hogy mit kaptak a lovak enni és mikor, a másik, hogy lehet bármelyiknek olyan baja ami miatt nem kaphat valamit.
Az is tökéletesen érthető, hogy nem fognak az iskolalovakkal ugratni tanítani, szerencsétlenek nem is bírnák nap mint nap..
Baktóról hasonló a véleményem, voltam már ott, nem fogott meg (5 éve lovagoltam akkor már rendszeresen)..
..most göndörsorra járok, és csak ajánlani tudom! a közösség, a lovak, az oktató, minden nagyon ott van. szerintem Szeged egyik ha nem legjobb lovardája:) csak sokan járnak oda, szóval időpontot nehéz elsőre találni ..
a többivel még nem volt tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!