A kepen lathato nyereg milyen?
Ránézésre jónak tűnik (nagyságrendekkel minőségibb mint az első által linkelt vásáros western), a márkájával eddig még nem volt gondom, viszont használni nem használtam ilyen nyerget.
Személy szerint inkább egy használt (vagy ennyi pénzért talán új) stübben ;)
Koszi a valaszokat, es nem western nyerget keresek, ha azt kerestem volna arrol erdeklodnek nem angol tipusurol...
Meg egyszer koszonom a valaszokat! :)
Azért én nem adnék érte ennyit. Elég alacsony a térdtámasza, el a legszembeötlőbb hátránya. A többséggel ellentétben én nem vagyok elégedett a Tattinis cuccok minőségével, ár-érték arányával, ilyen árfekvésben az ember hosszabb élettartamot várna.
Ennyi pénzért ennél sokkal jobb nyergeket lehet kapni. Nézegess használtakat, ilyen árfekvésben alig használtan elég komoly csúcsminőségű nyergeket lehet kapni.
Egyébként milyen célra kéne? Hobbira? Mert ha igen, akkor azt tudom mondani, hogy TÚL DRÁGA. Nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!