Ezek közül melyeket szükséges megvenni?
Szia!
Nekem is csak pozitív a tapasztalatom a Sibuval. bátran keresd meg, biztos szivesen segit!
Én is pont most akartam keresni valamit, és láttam, hogy frissült az oldala! Sztem most már egyértelmübb, nézd meg!!!!
Kiképzéshez kötöféket illetve vezetöszárat szerezz be elsöként, illetve egy répabotot!! Répabotot innen tudsz rendelni! jó minöségüt!!
akit érdekelt üziben megkérdezte és elmondtam neki:)
de ha ennyire érdekel akkor nagyvonalakban annyi h 3 használat után totál szétjött a fiador csomó, írtam neki h mi van erre olyan stílusú válasz jött ami minősíthetetlen...
Ehhez annyit füznék hozzá, hogy akkor 4 hónapja vásárolta a kolegina a terméket, és azt irta, idézném:
sibu: na minden ok a kötcsivel?
megrendelő: szia! igen nagyon jó*-* lovaglásnál is meg fölről amikor dolgozunk akkor is, nagyon jól szuperál.
ebböl következtetve nem hiszem h a 4 hónap alatt 3x használta és nem lett volna megelégedve....
Az, hogy nem megfelelöen használta vagy tárolta arról nem hiszem, hogy a gyártó tehet. A csomó csak úgy az állástól magáttól szétjönni nem jöhet szét (hacsak nem léteznek láthatatlan lények akik szétszedik...)
a stilus amiben íródott a válasz lehet, hogy nem a legmegfelelöbb volt (lehet túl közvetlen) ezért utólag elnézést kérek.
Illetve azért mert volt egy „nézeteltérés” köztünk, attól még a termékek nem „szarrok”a visszajelzések alapján.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!