A fríz lovak kényelmesek? Vagy egyede válogatja?
"És most miért kell egyből odaírni akkor, hogy kamu? Meg amúgy is ha mondta h hazugság meg hogy van fríze akkor csak nem kérdezi meg, hogy kényelmesek-e de mindegy:D"
Erre reagálnék:
Kérdező, olvasd el még egyszer, hogy mit írtál, mert óriási nagy zagyvalék lett! A hazudós csaj NEM kérdezte meg, hogy kényelmesek -e! Azt te kérdezted!!! A hazudós csaj, azaz a 2. válaszoló, azt írta idézem: ".14 eves vagyok es 4 frizem van kozottuk egy csodor.minddel jarok dijlovaglo,ugyessegi versenyekre es kettovel szepsegversenyre is"! Erre írtam azt, hogy nem igaz, hogy van fríz lova, és az sem, hogy versenyekre jár vele!! Szintén erre írtam, hogy rajtakaptuk már a hazugságon! Ugyanazt hazudta mindenkinek, hogy fríz csődöre van, meg versenyzik, meg a többi! Ergo a hazudós csajnak fogalma sincs róla, hogy kényelmesek-e, vagy nem, mivel NINCS is fríz lova, nem is ült frízen, amiből logikusan következik, hogy halvány fogalma sincs róla, hogy milyen egy frízt lovagolni!!!
Érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!