Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit jelent ha a ló kapar az...

Mit jelent ha a ló kapar az első lábával?

Figyelt kérdés

2012. szept. 28. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Sok oka is lehet, az én lovam például azért, hogy ugyan, adjam már oda neki a jutalomfalatokat... :)
2012. szept. 28. 16:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez egy rossz szokás, azért kapar mert követelőzik, valószínűleg el lett kapatva. Szólj rá ha ezt csinálja!
2012. szept. 28. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem írták, lehet rossz szokás a jutalomfalatok miatt vagy pedig idegességében kapar - pl. új környezet, társasághiány, csikó választás...

http://www.youtube.com/watch?v=G_D2EG9V2Ac&feature=relmfu

2012. szept. 28. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Ideges, türelmetlen, követelődzik vagy unatkozik. Bármilyen okból is csinálja, ez egy rossz szokás, amit nem szabad ráhagyni, rá kell szólni erélyesen.
2012. szept. 28. 21:00
 5/9 anonim válasza:
Ilyen az ismerősöm ponyja is mert el van kényeztetve és követelődzik.Emeld meg a hangod rá hogy hagyja abba.
2012. szept. 28. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Az enyém akkor csinálja ha sokáig tétlenül hagyom őket például felszerszámozva kocsiban. Sokszor előfordul hogy egy fuvar végén még pár szót szólok azzal akinek fuvaroztam, kivált ha ismerem, és akkor eltelik az idő, a lovak a kocsiban befogva vannak, és egy jó 10 perc után már minden bajuk van, húzzák-vonják a kocsit, rángatják, kaparnak. Olyankor ha rájuk szólok, csillapodnak,de ezzel jeleznek nekem, hogy induljunk már.
2012. szept. 28. 21:40
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Megfogadom a tanácsokat! :)

2012. szept. 29. 16:04
 8/9 L.Thomas válasza:

Ez olyan jelenség mint a bikáknál...

Állj arrébb mert fel fog öklelni....

2012. szept. 30. 02:37
 9/9 anonim válasza:

ennek tényleg sok oka lehet, ahogy azt előttem is írták.

DE, lehet az is, hogy megnézi milyen a talaj mert le akar feküdni, legfőképp hemperegni, bár ez tőle függ.

1-1 alkalommal amikor pl.: a karámban van lehet de amikor a boxban van vagy épp nyergeled akkor szól rá

2012. okt. 13. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!