Rosszul érzem, vagy tényleg sokkal könnyebb vágtázni, mint ügetni?
nos,nem hiszem hogy ez probléma lenne :)
én 4 éve lovagolok,és egyszerűen rettegek,amikor vágtáznom kell.az többi jármód nagyon jól megy,már ugrattunk is ügetésből,sőtt,a galopp (kiemelkedek vágta alatt) is megy,sokszor galoppozunk terepen a nagy mezőn,de a rendes,munkavágta egyszerűen megrémiszt.Évek óta próbál rávenni az oktatóm,hogy próbálgassam,stb.Elvileg amikor csinálom,akkor jól csinálom,legalábbis alakul,de egyszerűen közben majd' meghalok a félelemtől,megfeszülök,persze ezt csak én veszem észre.Egyszóval nem élvezem a vágtát.Mellesleg nővérem (15 éve lovagol) szerint is a vágta a legjobb,szóval szerintem semmi baj nincs vele,hogy így érzed,a helyedben én bizony örülnék neki! :)
Szerintem igazad van mert én is lovagolok és vágtázni tényleg könnyebb (már van tapasztalatom)
Szóval nem vagy hülye!!!!!
Én is így vagyok vele és szerintem ezzel semmi gond sincsen.
Gondolom te is úgy vagy hogy vágta közben olyan mintha reőülmél egyszerüen egy fantasztikus élmény.
( Míra.4 )
Szia első :) Szerintem hasznos volt amit mondtál, nézd: [link]
Ne törődj a hülyékkel, én felpontozóm ezt a kérdésed is :)
Utolsó előtti válaszoló vagyok:
Bocsi rosszul írtam
Vágta közben olyan mintha repülnél.:)
( Míra.4 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!