Mi történt a Nemzeti Vágtán?
Figyelt kérdés
A felvezető körben leesett lovas érdekelne. A lovashoz és a felvezetőhöz is kellett a mentő. Csak azt láttam, hogy a felvezető ugrál ki a pálya szélére egy lábon, a lovas meg a földön fekszik. Hogyan ugrott meg a ló ilyen szerencsétlenül? Felvételt tudtok róla linkelni?2012. szept. 15. 22:16
2/9 anonim válasza:
Fogadjunk,ma is elpusztul egy ló....
3/9 anonim válasza:
Egy nagy sz@r az egész... Már nem azért de, hogy lehet Budapest belvárosában a Hősök terén lóversenyt rendezni? Miért nem mennek ki valahová? Miért jó ott?? Istenem annyira szánalmas.... Az egész egy lókínzás. Megérdemli minden lovas aki indul, hogy minimum két csontját eltörtje.
4/9 anonim válasza:
Én is kint voltam,de én csak a mentőket láttam ahogy mennek a lovashoz
5/9 A kérdező kommentje:
Az első 3 válaszoló hadd ne mondjam meg mit csináljon. Nem a véleményetekre voltam kíváncsi. Az enyém is megvan róla, és hasonló is ezekhez a véleményekhez, de akkor sem ez érdekelt.
2012. szept. 16. 20:42
6/9 anonim válasza:
sajnos én nem láttam:(de az igaz hogy miért pont az a helyszín?akkor már ennyi erőből minek a Kincsem Park?
7/9 A kérdező kommentje:
Jó, úgy látom reménytelen.
Akkor az én véleményem: szerintem is érdemesebb lenne a Kincsem parkot népszerűsíteni vele. Nem tudom hol van, még nem voltam ott, de ha annyira kiesik, akkor pl. 200 Forintért kivihetnék az érdeklődőket busszal.
2012. szept. 16. 21:28
8/9 anonim válasza:
mennyen a pi..ába az lókínzó aki ezt kitalálta.
9/9 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok. Írtam amit kértél. Remélem valami komoly baja lett az idiótának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!