A párom nagyon szeretne lovat. Tudom hogy a sajnálatommal nem megyek semmire De a párom nagyon szomorú és őröli magát a szülei kiabálnak vele mit tehetnék? Régóta szeretne lovat
szerintem a szüleinek semmi köze hozzá! saját életetek, csináljatok azt amit akartok és ne foglalkozzatok másokkal.;)
ha lovat szeretne, akkor vegyetek egyet közösbe vagy fél bér tartásba, ha van pénz és hely akkor semmi akadálya.
engem soha nem fognak a szüleim befolyásolni ha én lovat akarok akkor lovam LESZ ha ez nekik nem tetszik, hol nem szarom le?
Ha van keresete, akkor mi köze ennek a szüleihez?
Hacsak nem 16 éves, otthon lakik, és szórólapozásból van a pénze...
Mivel érvelnek a szülők? Vagy csak dobálóznak szavakkal? Szeretik a gyereküket? Szeretik az állatokat? Elfogadnak Téged és a párkapcsolatot? Hány évesek vagytok?
Nem kell lottóötös egy lóhoz és tartásához. 2-300 ezerért már lehet venni betanított fiatalt is. A hely és takarmány már eltérő árból hozható ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!