Lovas képeket hol találhatok?
DeviantArt
Csak a keresőbe kell beírni címszavakat, pl. horse, horses, horse riding, show jumping, stb.
(angol oldal)
Üdv
Utolsó, a Lovasok.hu képei jogvédettek, az eladó lovak képeit meg pláne nem szabad felhasználni.
Elméletileg a DeviantArt képei is jogvédettek, de ha csak "otthoni használatra" kell (pl. háttérképnek), akkor nincs baj, de fel is rakhatod akárhova, pl. honlapodra, facebookodra csak ne lássa meg a fotó készítője... :D Bizonyára nem nézné jó szemmel.
én csak nézegetni szoktam az eladó lovakat, amik meg nagyon szépek azokat lementem hogy ne tűnjön el a kép :P
amúgy most ugrott be a [link]
rengeteg lovas kép van :)
A deviantart.com-on szép számmal vannak stock képek, amiket direkt azért töltenek fel, hogy mások felhasználhassák. A felhasználásnak szoktak lenni feltételei, de ezek főleg arra vonatkoznak, ha te ki akarod rakni valahová a képet. Ebben az esetben is olyasmik, hogy jelöld meg a forrásod meg ne fotosoppolj véres jelentet a képre. A lementést és az otthoni nézegetést semmi sem korlátozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!