Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló képeket hol találhatok?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit fura kérdés, de ilyesmi képeket nem tudjátok, hogy hol találhatok az interneten? Persze ilyen felirat nélkül, csak ezt a képet most találtam, és nem tudom, hogy hasonlók hol lehetnek..
2011. nov. 30. 21:52
1/2 anonim válasza:
te jó ég, kinek van ilyen szélse csípője? :D tuti manipulált.
amúgy meg minek neked ilyen??? megcsal a csajod, szerelmi bánat, szekálnak az osztálytársak? elárulom, hogy ez vica versa szokott lenni
2/2 A kérdező kommentje:
mondtam, hogy nem a témája érdekel az egésznek, ezt a képet csak most találtam, de hasonló képek, tehát amin ilyen testhelyzetben vannak nők érdekelnének..
2011. nov. 30. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!