Hol lehet ilyen feliratú táblát venni?
Olyan lovardába járok (egyébként van lovam), ahova szabadon bejárkálhat mindenféle ember. És ugyebár hoznak répát, dinnyehéjat(!), egyebeket a lovaknak, és én ezt nem szeretem, mert nagyon féltem a lovamat. Sok embernek ő a kedvence.. (Kérlek ne nézzetek hülyének, de tényleg!!!) Nem szeretem ha összevissza etetik, ki tudja mivel.
Szóval: Hol lehet venni "NE ETESD" feliratú táblát? :)
Köszönöm előre is a válaszokat.
papír, ceruza/toll
Sarki bolt, max 500 ft
Lopd el az állatkertből :D
Egyébként legolcsóbb, ha te magad megcsinálod, de csináltathatsz is.
Amúgy nálunk a lovardában ki is van írva, hogy minden ló magántulajdon, etetni tilos őket, és azt is kiírták, hogy nem lehet bemenni hozzájuk, meg ilyenek... Én örülök ennek :) Ezek szerint mázlink van.
Amúgy a dinnyehéjtól nem lesz baja. Nem más adja, de a felkiáltójelből gondolom, hogy szerinted nem tesz jót neki, pedig szeretik :)
Jó, csak mióta meghalt pár ló a dinnyehéjtól (tescos) mert valószínűleg mérgezett volt (vegyszeres)..
Köszönöm a válaszokat!
És utolsó válaszoló: mázlista vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!