Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit tegyek? Hogy győzzem meg?...

Mit tegyek? Hogy győzzem meg? (nem lovat akarok vásárolni)

Figyelt kérdés
A barátnőm szeretne lovat.De még nem is tud olyan jól lovagolni.Amit meg akart vetetni azt már megvették és most egy angol telivért akar.Hiába mondtam hogy elsö lónak nem egy angol a legjobb.Nem hallgat rám!Igazából nem is tud jól lovagolni de zsoké akar lenni!Félek vágó lesz a vége!Ezzel nem azt akarom mondani hogy gazdagok vagyunk de több a pénzünk mint nekik és mégis azt mondják a szüleim hogy nem tudnánk eltartani egy lovat!Szóval ..nem tom mert már hazudott nekem pl.azt mondta egyedül üget de egy másik ismerösöm lovára nem mert rá ülni.De akkor is ha megveszik neki?

2012. aug. 26. 22:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
10%

Neharagudj de ez kicsit túlzás amit csinálsz. Nem te fogod eldönteni hogy kap e lovat vagy sem, nekem ez úgy tűnik kicsit irigy vagy.

Azt gondolod hogy a barátnőd lenne az egyeddüli aki úgy kap lovat hogy kevésbé ért hozzá? Nekem unokatestvérem is ugy kapott lovat hogy lovagolni sem tudott, de lovardába kellően odafigyeltek rá és nem lett semmi baj belőle.... Nem kell túl dramatizálni a dolgokat.

2012. aug. 27. 11:48
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rá irigy!De szerinted elbána egy angol telivérrel??Amúgy nem lovardában tartanà hanem otthon!
2012. aug. 27. 13:15
 23/26 A kérdező kommentje:
És nem az volt a kérdésem hogy hogy beszéljen le egy lóról hanem hogy egy angoltelívérröl!
2012. aug. 27. 13:17
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

angoltelivérbe is van amit lovagolhatnak gyerekek is.

Sőt, akkor mondok neked egy újdonságot : Vannak olyan lovardák/tanyák/magánlótartók akik galopp pájáról ANGOL TELIVÉREKET hoznak le és átlovagolják iskolalónak hogy gyerekeket/felnőtteket lovagoltatnak rajtuk.

2012. aug. 27. 14:56
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! A lényeg az átlovagolt-on van! Kiscsaj vesz egy fullpapíros lovat galoppról, mert szezon végén a nyeretlen lovakat szaré-hugyér adják. Igen ám, de azt valakinek át is kell lovagolnia, és nem hiszem hogy ő lenne az, aki alkalmas lenne rá.

Nem azzal van a gond, hogy atv-t akar, bár első lónak nem a legjobb, de ha még soha nem látott pályát talán elboldogulna vele.

Majd az élet megtanítja.

2012. aug. 27. 16:01
 26/26 anonim ***** válasza:

Utolsó : És TE honnan tudod hogy a galoppról vesz lovat? :DDDD miért csak ott vannak telivérek?

felmész a lovasok.hu-ra rengeteg nem galoppos angol telivér található, rengeteg olyan amit GYEREKEKNEK, KEZDŐKNEK ajénlanak....

2012. aug. 28. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!