Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit tegyek? Hogy győzzem meg?...

Mit tegyek? Hogy győzzem meg? (nem lovat akarok vásárolni)

Figyelt kérdés
A barátnőm szeretne lovat.De még nem is tud olyan jól lovagolni.Amit meg akart vetetni azt már megvették és most egy angol telivért akar.Hiába mondtam hogy elsö lónak nem egy angol a legjobb.Nem hallgat rám!Igazából nem is tud jól lovagolni de zsoké akar lenni!Félek vágó lesz a vége!Ezzel nem azt akarom mondani hogy gazdagok vagyunk de több a pénzünk mint nekik és mégis azt mondják a szüleim hogy nem tudnánk eltartani egy lovat!Szóval ..nem tom mert már hazudott nekem pl.azt mondta egyedül üget de egy másik ismerösöm lovára nem mert rá ülni.De akkor is ha megveszik neki?

2012. aug. 26. 22:02
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Ezért kérdeztem hogy hány éves?Gyanús volt a dolog :)))
2012. aug. 26. 22:43
 12/26 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem úgy értetem hogy sok Lovas barátnőm van!Lány vagyok!Nagyon féltem mind kettőjüket!
2012. aug. 26. 22:43
 13/26 anonim válasza:
Jaaaaaaa :))) Így már érthető! :)
2012. aug. 26. 22:50
 14/26 x) ***** válasza:
100%
Az biztos hogy 12 évesen még nem elég érett egy saját lóhoz. Az ilyen kislányok tényleg hajlamosak arra hogy egyszer esnek egy aprócskát aztán a ló közelébe se mennek menni. Én mindenképpen a szüleivel beszélnék a helyedben. Az lehet hogy először te leszel a rossz szemétláda de utána rájöhet hogy amit csináltál azt azért mert a legjobbat akarod neki is meg a lónak is. De neki is megmondhatod hogy nem elég érett hozzá és a lovastudásán is van mit csiszolni. Csak azért kedvesen mert ha ilyen kis elkényeztetett divatlovas akkor könnyen vetet egy lovat csak azért is hogy ne neked legyen igazad.
2012. aug. 26. 23:29
 15/26 anonim ***** válasza:
hát valahogy akkor mindenképp beszéld le róla.mond meg neki hogy nagyon nagy felelősség egy ló nem mehetsz a barátnőiddel hülyülni mert a ló vár rád.ha beteg vagy ha nem a ló mindíg ungyanazt az énedet várja.ha nem is tud olyan jól lovagolni meg csak kamuzik akkor neki inkább egy hintaló való.vagy egy falabella.azon nem lehet lovagolni de legalább lenne tapasztalata lótartással hogy mennyit is eszik egy falabella is mennyit kell "almozni" alóla meg ilyesmik
2012. aug. 27. 08:09
 16/26 A kérdező kommentje:
Én ezt mind tudom hogy drága!Nagyon könyű haragos !Ha nem megyek át hozzá már lecsesz és hogy én mindig lesz@rom!Én meg amúgy is egy békés kedves teremtés vagyok 5%szégyenlöséggel!De majd mondom neki!Az a baj hogy elmeséli majd a barátnőnknek is (ősszesen 4 vagyunk)és biztos ő is le akarja majd beszélni mert ő is tudja mi egy ló mert van saját lova.És akkor majd elkezd izélni hogy senki nem akarja hogy boldog legyen és hogy menjünk a francba!Szóval nehéz vele bànni!de megpróbálom neki finoman elmagyarázni bár szerintem nem fogja érdekelni amit mondok!
2012. aug. 27. 08:59
 17/26 A kérdező kommentje:
Ennél amúgy csúnyábakat mond csak én nem akarom leírni!
2012. aug. 27. 09:05
 18/26 A kérdező kommentje:
Meg a barátnőnknek lovát egyszer le ápoltuk meg adtunk neki almát és nem tudot oda adni egy almát mert mindig eldobta!És amikor ápoltuk akkor meg úgy bánt a lóval mintha porcelán lenne!Nem merte megfésülni a farkát,amikor a barátnöm ugrott és ott álltunk közel az akadályhoz ott rémüldözött!Ja és már meg akar tanulni ugratni!Mondjuk azóta már vàgtázott úgy tudom!
2012. aug. 27. 09:12
 19/26 Bellington ***** válasza:
100%

Küldd el neki ezt a linket egy ismeretlen email-címről (pl. haziallatotveszek@gmail.com), ezzel a szöveggel:

Kedves leendő lóvásárló!

Segíteni szeretnénk neked álmaid lovának megvételében és tartásában!

Kérlek olvasd el az alábbi linkre kattintva hasznos cikkünket, mely nélkül nem érdemes megkezdeni a vásárlást.

[link]

Üdvözlettel: haziallat.hu

2012. aug. 27. 09:54
 20/26 x) ***** válasza:
100%

Az e-mail jó ötlet, bár lehet hogy azt hiszi majd hogy mindent megtanult csak mert elolvasta amit linkeltél.

Szerintem még érdemes lenne összebeszélni a többi barátnőddel hogy kedvesen mondják meg ők is neki hogy még van mit tanulnia mielőtt lovat vesz.

2012. aug. 27. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!