A lovak megérzik ha olyan ember van körülöttük aki
igazán hamis?
Alapvetően egy ló a legjobb dolog ha meg akarod tudni milyen ember vagy. Egy ló pontosan azt adja vissza amit te adsz neki. Mint egy tükör. Amilyen te vagy olyan lesz a ló melletted. Mivel a "barátnőd" (akivel szerintem sürgősen meg kéne szakítani minden kapcsolatot) nem sugárzott semmilyen szeretetet a ló felé, így a ló sem visszafelé. Ez a lány egy középszerű divatlovas akit a ló a legkevésbé sem érdekel. Szerintem mondd el neki őszintén hogy mit gondolsz róla, hátha rájön hogy a világ nem körülötte forog.
2012. aug. 25. 22:22
Valószínűleg igen, úgy van mint a kutyáknál.A lovak is megérzik hogy ki az ellenség, és ki a barát, pl:
-hogy milyen hangon beszélsz hozzá/ kedves/mérges/
-hogy milyen az energiád /pozitív/negatív/
-hogy mennyi időt töltesz vele
2012. aug. 25. 22:24
Először is: Liliomnak nagyon szép neve van! :)
Másodszor: Igen, a lovak megérzik, és Liliom fél is a bnődtől, főleg, mivel bántotta, semmi szép szó vagy simogatás. Szerintem is mondd meg a barátnődnek a véleményed róla, hátha észbe kap. Ha nem kényelmes a nyereg, minek lovagol? Ha nem ül szépen, miért nem futószárazik?
2012. aug. 25. 23:00
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Én már úgy vagyok vele hogy soha többé nem jön lovagolni velem!Szegény Liliom...:/ amikor belpett az istállóba a "barátnőm" nyugtalan lett és sunyított.Soha de soha nem jön velünk lovagolni!!!Érdekes,utánnam lovagolt és nekem liliom nagyon jól viselkedett kényelmes volt az ügetése és nem is kellett hajtani.Annyira idegesít most!!
A ló is kb olyan értelmi és érzelmi szinten van mint egy okosabb kutya. Szóval persze hogy érzi tudja ki hogy áll hozzá.
2012. aug. 27. 16:10
6/10 anonim válasza:
A ló is megérzi ha rossz ember közelít felé vagy ha nem szereti...;)
2012. aug. 27. 18:36
Első: szerintem ezért nem kell "sürgősen megszakítani" a kapcsolatot a barátnővel. Mondja el neki,mi a probléma,és/vagy ne menjenek többet együtt lovagolni.Ha igazából barátnők,majd találnak más közös prgramot.
2012. aug. 27. 21:45
8/10 A kérdező kommentje:
Lovagolni már soha többet nem visszük el mert azért durva hogy ennyire a csicskájának érzi a lovakat :$
9/10 anonim válasza:
volt egy érdekes tanulmány, amiben kimutatták, hogy a jó nagyon érzékeny az emberek hangulatváltozásaira. szerintem csak azt érezte meg, hogy te hogy viszonyulsz akkor a barátnődhöz (a viselkedése miatt), és ezért viselkedett vele ő is negatívan.
2012. aug. 28. 23:07
Ez Debrecenben van? Az Arbo tanyan is van egy Liliom nevu paci.
2014. okt. 24. 11:56
Kapcsolódó kérdések: