Segítség! Hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
még ma kantárra lenne szükségem, ami volt az elszakadt.. lovasbolt nincs a közelben. gondoltam rá hogy a kötőfékre valahogy rácsatolom a zablát, de nem tudom hogy? segítenétek? várok még ötleteket...2012. aug. 25. 13:23
1/7 anonim válasza:
Valakitől nem tudsz kölcsön kérni? Biztos szívesen odaadja valaki 1-2 napra.
2/7 anonim válasza:
leveszed a zablát a kantárrol, raksz rá kakarabínert(lehet kapni nagyon kicsit) és rácsatolod a kötőfékre.
3/7 A kérdező kommentje:
kölcsön kérni nem tudok :S a karabíneres jó megoldás, köszönöm!! nagyobb karabínerem van itthon, az is megteszi?
2012. aug. 25. 14:05
4/7 anonim válasza:
[link] Karabinerrel van ráakasztva a zabla.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. aug. 25. 17:16
6/7 anonim válasza:
Hát azért nem olyan bombabiztos ez a karabiner egyrészt mert nyomhatja a lovat, másrészt mert nem biztos, hogy megfelelő a mérete, így a ló szájában ha nagy akkor lóghat, ha kicsi akkor meg feszíti a száját a zabla meg persze a fogait is... Ha 1-2 napig nem ülsz rá nem lesz semmi baja, vagy megpróbálhatod kötőfékkel is lovagolni. :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) már megoldottam :) és nem is lovagoltam 2 napig, csak most kellett egy fél órára :)
2012. aug. 26. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!