Hogyan oldjam meg? Mikor induljunk el?
Autózott már? Bírja a kocsit? Ha a kocsiban nincs gond, akkor adhatsz neki nyugodtan indulás előtt, mert mire odaértek, már túl lesz a gyomrán és ott játszhat egyből :)
Ha esetleg nem bírja az autózást, akkor 2-3 órával indulás előtt kapja, vagy akkor, ha megérkeztek.
Tehát, ha 6-kor odaadod neki, 9 óra fele indulhattok.
Juj szegényke :(
Eredetileg hány óra fele indulnátok?
Mikor volt ez amúgy, amikor öklendezett, mennyi idős volt?
Én anno megfigyeltem, amíg még pici volt, hogy túl sok volt neki az "információ", ahogy gyorsan mentek a fák stb. Nálunk öklendezés nem volt, de szirénázott ezerrel. Úgy emélékszem ennyi idősen már megszűnt minden és aludt az úton.
Ilyenkor ki is hagyhatjátok a reggelit és többet kap a másik 2 etetéskor, vagy eltolhatjátok későbbre és akkor biztos nem lesz gond.
Az én kutyám bírja az autózást de vagy nem kap ő sem reggelit, vagy mint mindig, várunk kb 1,5órát kaja után és addig nem mozgatjuk, így autózás sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!