Most tanulom a lónak az irányitását!
Ez már haladás??? :D
Valaki megtudja mondani hogy ti meddig futószáraztatok?
Én azt olyan 3 hónapig csináltam, aztán csoport...
de azt nem szabadon tanulod? x"D
Szia!
Ez csak tőled függ!
Hát ha fogod a szárat ügetésben és sétában futószáron akkor már nemsokára mehetsz egyedül is!
Én márciusba kezdtem el lovagolni hetente 2x és júniusban már levettek a futószárról!
Csak tőled és az oktatótól függ :)
Én össze-vissza futószáraztam 10 évig (vásári pónik, egy szülínap, egy húsvét), kb. 10 órám volt. Elkezdhettem rendszeresen lovagolni, az 1. óra után közölték, terepre mehetek.
Ugyanitt unokahugimnak megkérdeztük mennyi idő, míg terepre mehet, a harmadik óra után mondták, még 2-3 alkalom.
Ahol lovagolunk sajnos nincs lovaglópálya, ezért terepen tanulunk szinte mindent (néha azért sikerül az ottani egyesület pályáján lovagolni :)). Amint biztos az ülésünk futószáron könnyűügetésbe, terepre mehetünk.
Általában megtanítják az ügetést, osztályban tökéletesítik és utána futószáron mehet a vágta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!