Szerintetek tényleg eladnak egy jó lovat, akinek nincs hibája (magyar félvér) 25000Ft-ért? (link! )
Figyelt kérdés
Nézzétek meg, egy magyar félvért kínálnak eladásra, aki versenyzett, és iskola lónak tökéletes, és ezt mindössze 25E Ftért teszik. Szerintetek kamu?
Itt a link : [link]
2012. aug. 20. 16:10
11/14 anonim válasza:
250000 ft akart lenni!ismerem az eladót és ha a sejtésem nm csal ez Karizma-G Kerényi Gábor versenyzett vele...
12/14 anonim válasza:
Arra ugye nem gondoltál hogy lemaradt egy nulla??!
13/14 anonim válasza:
10-es válaszoló: Azért 90 euro, mert beírja forintba és automatikusan átváltja euroba is. ; ) Szerintem is lemaradt a 0.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
De gondoltam arra, hogy lemaradt egy nulla, de nem lehettem benne biztos. Amúgy nem magamnak néztem a lovat, csak egyik jó barátnőm épp most fog lovat vásárolni, és engem is ráállított az ügyre, hogy figyeljem a z eladó lovakat :)
2012. aug. 22. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!