Lovaglásnál ti tudtuk normálisan beszélni?
Figyelt kérdés
Mikor vágtázok és mond valamit az edző, csak fura, vékony hangon tudok válaszolni. Azért van, mert rázkódok, vagy miért?2012. aug. 19. 23:20
1/11 anonim válasza:
Máshogy veszed a levegőt. Ha futsz, akkor sem tudsz rendesen beszélni.
Bár szerintem hozzászokás kérdése. Legalább is nálam nem így van. Szóval ha megszokod a jármódot, nem fulladsz ki tőle, akkor rendben lesz.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) A vágtát még csak futószáron csinálom, majd biztos megszokom.
2012. aug. 20. 00:30
3/11 anonim válasza:
én a ló vágtaugrásaihoz igazitom a beszédemet
4/11 anonim válasza:
Nem szárad ki a szád? Néha nekem az összpontosítás miatt igen. Ilyenkor aztán nagyon nehéz érthetően beszélni.
5/11 anonim válasza:
Én nem tudok xD Ha magyarázok valamit (bár ez elég ritkán van) akkor is csak fuldoklok meg szuszogok és általában 5x el kell ismételnem hogy megértsék a felét. :D
6/11 anonim válasza:
Muszáj mert az edzőm folyamatosan beszél de nem csak utasításokat ad meg javít meg amit egy edző mond egy edzésen hanem akkora a szája mint a bécsi kapu :D egy percre nem tudja befogni mondjuk nem bánom mert van sok közös témánk csak húsz perc vágta után/alatt elég nehéz :D
7/11 A kérdező kommentje:
Nem szárad ki a szám, mondjuk még 20 perceket azért nem vágtázok. Megnyugtató, hogy nem csak én beszélek hülyén vágta közben. Olyan a hangom, mintha félnék. :D
2012. aug. 20. 22:04
8/11 anonim válasza:
Hát én terepen szoktam sokat dumálni, általában hosszas ügetések alatt mesélek edzőmnek, meg ilyenek, de nekem elég normálisan szokott menni. :) Akkor szoktam kifulladni, ha sok ideig könnyűügetünk kengyel nélkül, de akkor meg beszélni nem nagyon szoktam. :)
9/11 anonim válasza:
Megszokás kérdése.. Ha már elég biztos a vágtázásod ahhoz hogy másra is oda tudj figyelni közben, akkor menni fog. ÉN terepen a túravezetővel minden jármódban dumálgatni szoktunk :)
10/11 A kérdező kommentje:
Akkor majd megszokom. :) Most többet mentem a forró melegben és tényleg kiszáradt a szám.
2012. aug. 22. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!