Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovaglásnál ti tudtuk normális...

Lovaglásnál ti tudtuk normálisan beszélni?

Figyelt kérdés
Mikor vágtázok és mond valamit az edző, csak fura, vékony hangon tudok válaszolni. Azért van, mert rázkódok, vagy miért?

2012. aug. 19. 23:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Máshogy veszed a levegőt. Ha futsz, akkor sem tudsz rendesen beszélni.

Bár szerintem hozzászokás kérdése. Legalább is nálam nem így van. Szóval ha megszokod a jármódot, nem fulladsz ki tőle, akkor rendben lesz.

2012. aug. 19. 23:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) A vágtát még csak futószáron csinálom, majd biztos megszokom.
2012. aug. 20. 00:30
 3/11 anonim ***** válasza:
én a ló vágtaugrásaihoz igazitom a beszédemet
2012. aug. 20. 09:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem szárad ki a szád? Néha nekem az összpontosítás miatt igen. Ilyenkor aztán nagyon nehéz érthetően beszélni.
2012. aug. 20. 13:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Én nem tudok xD Ha magyarázok valamit (bár ez elég ritkán van) akkor is csak fuldoklok meg szuszogok és általában 5x el kell ismételnem hogy megértsék a felét. :D
2012. aug. 20. 14:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Muszáj mert az edzőm folyamatosan beszél de nem csak utasításokat ad meg javít meg amit egy edző mond egy edzésen hanem akkora a szája mint a bécsi kapu :D egy percre nem tudja befogni mondjuk nem bánom mert van sok közös témánk csak húsz perc vágta után/alatt elég nehéz :D
2012. aug. 20. 15:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem szárad ki a szám, mondjuk még 20 perceket azért nem vágtázok. Megnyugtató, hogy nem csak én beszélek hülyén vágta közben. Olyan a hangom, mintha félnék. :D
2012. aug. 20. 22:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát én terepen szoktam sokat dumálni, általában hosszas ügetések alatt mesélek edzőmnek, meg ilyenek, de nekem elég normálisan szokott menni. :) Akkor szoktam kifulladni, ha sok ideig könnyűügetünk kengyel nélkül, de akkor meg beszélni nem nagyon szoktam. :)
2012. aug. 21. 01:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Megszokás kérdése.. Ha már elég biztos a vágtázásod ahhoz hogy másra is oda tudj figyelni közben, akkor menni fog. ÉN terepen a túravezetővel minden jármódban dumálgatni szoktunk :)
2012. aug. 21. 11:10
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor majd megszokom. :) Most többet mentem a forró melegben és tényleg kiszáradt a szám.
2012. aug. 22. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!