Miért nem értik meg a szüleim hogy annyi pénzből amit ellovagolok egy hónapba már lovat is lehetne tartani?
Havi 40 ezerért foglalkozik velem a saját edzőm heti 4x + ezen felül használhatom a lovat pl ha terepre megyek ki a többiekkel és ennek a lónak fizetjük a patkolás-körmölés költségét + állatorvosi költségek. Versenyzek vele és a versenyzés költségét is nekünk kell állni. Szóval igy kijön vagy havi 50-60 ezerre ami csak ezekre megy el.
A szüleim jól keresnek és az edzőm is felvetette nekik hogy kéne egy saját ló amivel már többre jutok. Szüleim szeretik hogy lovagolok támogatnak mindenben legutóbb is meg se szólták hogy 30 ért kellet venni egy bőr lovaglócsizmát meg pár dolgot a versenyfelszereléshez....
Nem nagyzolni akarok de tényleg van rá keret hogy lovat tartsunk bőőven, sőt még őkis gondolkoztak rajta egy időben most meg mindig terelődik a téma. Meg hogy most még ez igy miért nem jo nekem stb. Úgy érzem hogy hosszú távon meg fogom ezt unni mert sajnos már az a ló akit lovagolok nagyobb szintekre nem alkalmas igy csak pénzkidobás az egész és fölösleges idő... 3 éve ez megy már szeretnék továbblépni.
Nem unnám meg a saját lovamat mert olyat választanék amivel mégjobban fejleszthetném a tudásom és többet versenyezhetnék.
Ha nem érted mi a problémám ne mondj ilyen butaságokat.
alapjába véve nem a lovaglást unom hanem hogy nem haladok pedig ezér élek és kűzdök amit elterveztem....
Én meg tudlak érteni! Én is rengeteget lovagolok, és így erre annyi pénz megy el, hogyha saját lovam lenne, akkor az még talán költségesebb is lenne, mert az pár év alatt megtérül (az oktatás akkor szerintem alkalmanként ezer ft körül lenne, a bértartás meg 40-50-> viszont tudsz járni versenyekre, ahol nyerhetsz pénzt is akár)szóval jobb lenne.
Mondd meg nekik, hogy Te így nem tudsz fejlődni, magasabb szintű versenyekre járni, és ha az anyagi keret meg van hozzá, akkor szerintem bele fognak egyezni. :)
De tényleg lehet, hogy meg akarnak lepni.
Vagy az is lehet az ok, hogy attól félnek, hogy nem leszel elég felelősségteljes. Ha erről van szó, akkor ülj le, és beszélj velük, hogy nem unnád meg a lovadat, és 10 év múlva is gondozni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!