Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Akiknek van lovuk! Hogyan...

Akiknek van lovuk! Hogyan vágtatok bele? Hogy szereztetek pénzt? (többi lent)

Figyelt kérdés
A kérdés azoknak szól,akik már vettek lovat.Hogyan lett rá pénzetek?Hol tartjátok?Csak mert én is a lóvásárláson gondolkodom,de nincs rá elég pénzem.Időm volna bőven és hozzáértésem is.Érdekelni ki,hogyan kezdett neki.

2012. aug. 14. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves 6. válaszoló!

Azért, mert neked úgy sikerült az életed, hogy meg tudtad venni a lovad, azért nem kell itt utálkozni. A lovat nem megvenni nagy dolog, hanem eltartani, ezt mindenki jól tudja.

És igen, és is szüleimtől kaptam a lovat, 200 ezerért, és ott vége is volt. A kezembe nyomták a pénzt, és szia. Tartsd, ahogy akarod, és amiből akarod.

És dolgozom, és tartom.

Szóval ne utálkozzál. Mert szép volt, amit az első hozzászólásodban leírtál, de az utolsóval akár el is áshatod magad.

2012. aug. 16. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig egyáltalán nem kéne elítélni azt, akinek a szülei eltartják azt a lovat amit ők vettek neki.

Ennyi erről a véleményem. A legnagyobb probléma a lovasok körében, hogy akiknek nincs erre lehetősége az leszólja azt akinek van, aki pedig megteheti ugyan ezt csinálja...Ez megint ugyan az a dolog, hogy ha (már bocsánat a kifejezésért senkit nem akarok leszólni) nincs vkinek pénze a drágább felszerelésre elkezdi szarozni azt, mert neki nem lehet...(tisztelet a kivételnek, de sajnos nem 1 ilyennel hozott össze a sors...)

2012. aug. 21. 00:32
 13/15 anonim válasza:
utolsó válaszolónak igaza van! az én lovamat 1 milliárd forintért vették a szüleim és még a mai napig is leszólnak hogy a kis elkényeztetett csitri
2012. aug. 26. 18:25
 14/15 lovaska1 ***** válasza:
1 miliárd ft? jól vagy? inkább egy millió
2012. aug. 27. 13:11
 15/15 anonim válasza:
igen jól vagyok!
2012. aug. 29. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!