Akiknek van lovuk! Hogyan vágtatok bele? Hogy szereztetek pénzt? (többi lent)
Szia!
Nekem érettségire lett lovam. Igaz, őt kaptam (bár egy részét ki kell fizetnem részletekben). Nem volt nagy összegű ló. Szóval megkaptam június legvégén, és onnantól el volt engedve a kezem. (már nem otthon laktam akkor)
Apám meg sem nézte, nem is érdekelte, odaadta az összeget, és annyi. Az óta már több, mint egy éve megvan, és sokszor húzós, meg van, mikor fáradt vagyok kimenni hozzá, de megvan, és kigazdálkodjuk a pénzt.
Amúgy bértartásban van csömörön.
Szóval, ha komolyan gondolod, akkor életformává válik. Akkor is, ha nem otthon van, csak bértartásban.
Van, hogy kész vagyok tőle, és elegem van, hogy megint elment rá plusz pénz, meg ilyenek, de megéri. Mindenképpen megéri, azért, amit ad!
első vagyok, én rohadtul utálom azokat, akiknek a szülők a seggük alá rakják a méregdrága lovakat...
én 100.000-ért vettem egy csikót, de nem bántam meg, én sokkal jobban bírom és tisztelem azt, aki saját maga kereste meg a rá valót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!