Mi a megoldás? (Több lent)
Figyelt kérdés
Van 1 ló amit kinéztem de messze van nagyon:Veszprém megyében van és meg csomgrád megyében élek.Még nincs fix re eldöntve hogy ő lessz e vagy sem mert messze van.És azt szeretném kérdezni hogy szerintetek tegyek neki egy olyan ajánlatot hogy félúton ők hozzák másik féluton meg mi,vagy egyezek meg vele hogy őkhozzák de mint említettem messze van 3 óra az út.Minden féle képp beszélni fogunk velük csak meik lenne a célszerübb ajánlatot megtenni?
(Kritizálást vagy bármi egyéb szemrehányást nem kérek!!!)
2012. aug. 9. 16:25
1/5 anonim válasza:
vannak olyan tulajdonosok, akik tudják a szállítást is biztosítani
én Bács kiskun megyében lakok és Győr moson sopron megyéből vettem a lovat, ahol a tulajdonos megoldotta a szállítását
2/5 anonim válasza:
előző vagyok, kérdezd meg, hogy tudja e a szállítást biztosítani
3/5 sippara válasza:
A legegyszerűbb az, ha elmondod, hogy nagyon messze laktok és megkérdezed, meddig tudnák elhozni. Még az is lehet, hogy háztól házig :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszike szépen a gyors válaszokat!
2012. aug. 9. 16:38
5/5 anonim válasza:
Ha kifizeted neki a szállítást, akkor szerintem biztosan elviszi hozzád, de azért mielőtt megveszed nem ártana elmenni és kipróbálni, nehogy meglepetés érjen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!