Hogyan tudnák segíteni? Mit tegyek?
keressen fel egy edzőt, aki segít neki mindenben
én az első esés után nagyon féltem a lovamtól, kerestem egy edzőt aki nem csak rajtam de a lovon is segített, te meg vegyél helyesírásyi szótárt és olvasgasd
Hát ez elég durva... Ha mindenképp meg akarnak szabadulni a lótól, akkor inkább mondd meg neki, hogy adják el, de ne ölessék meg!
Mindenki a saját hibájából esik le, és a mondás szerint: "Csak az nem esik le, aki föl sem ül!"
Ha ott vagy, akkor mindenképp ragaskodj hozzá, hogy felüljön a lóra, csak így érezheti magát ismét biztonságban rajta, ha újra és újra felül rá!
Ha nagyon nem akar, akkor kérd meg, hogy had ülj fel te, hogy megmutathasd, mennyire aranyos a ló, és nem kell tőle félni.
De szerintem is egy normális edző lenne a gyökeres megoldás...
Az ucssóke ennyire nem tudnak olvasni vagy mivan?! Nem a lány akarja vágóra vinni a lovat, hanem a szülei. Tök normális dolog, hogy az ember a gyerekét félti. Felthetőleg amúgy is pont azért van még meg a ló, mert a lányka szereti.
A félelemet egyébként csak úgy lehet legyőzni, ha az ember felül és csinálja tovább, aztán egy idő után magától megszűnik. Parellinek semmi köze hozzá, a lóképzési módszer, nem lovasé. Két külön folog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!