Szóval volt egy csődör lovam,bértartásban.Nem szeretnék hosszú lenni: állítólag a tulaj azt látta (lovardatulaj),hogy ráugrik a sárló kancájára.Mivel nem tudta leszedni lelőtte a lovamat!!!:(
Gondolom nem kell mondani hogy elpusztult!
Mit lehet tenni? Állatkínzásért úgysem fogják elítélni,mert volt hogy másik lovat meg késsel szurkálttak össze (talán Felhő volt a neve),elpusztult és a tulajnak csak pénzbüntetést kellett fizetni!
Hát de szétver önmagában is nem vagyok boxoló...akkor meg jönne ellenem a falu összes cigányával mert velük is jó haver...
2012. aug. 7. 17:59
12/34 anonim válasza:
betöltötted a felnőtt kort irány a megyei vagy az országos rendőrkapitányság, esetleg próbálkozhata az állatvédő szervezeteknél, hogy segítsenek
2012. aug. 7. 18:00
13/34 x) válasza:
De hát b@sszameg, még mindig olcsóbb venni egy rohadt 3ezer forintos vetéltető vakcinát mint elszállíttatni dögkútra egy lovat... hogy lehet ekkora paraszt? Tényleg jelentsd föl, legalább féljen egy kicsit ha semmi eredménye nem lesz, akkor is.
2012. aug. 7. 18:01
14/34 anonim válasza:
a szüleidnek mi a véleménye?
2012. aug. 7. 18:03
15/34 A kérdező kommentje:
Köszi.
Már feljelentettem,eddig eredmény nélkül.Volt papírja a lónak természetesen,állatvédőknek írtam,de még nem válaszoltak.
De az az igazság,hogy félek :( Erre már vertek szét cigányok embereket,akik ki merték nyitni szájukat,persze nem ok nélkül.
16/34 anonim válasza:
Felrobbanok!
Írd meg a címét a patkánynak !!!!
Majd én megbeszélem vele...................
17/34 anonim válasza:
az állatvédők ilyen helyzetben segíthetnek, én eladtam a lovamat, de kiderült, hogy rossz helyre került, az állatvédők visszaszerezték nekem, ugyanis többször ellenőrizték a helyet és nem találták a körülményeket megfelelőnek, így visszavették
2012. aug. 7. 18:05
18/34 A kérdező kommentje:
Szüleim is fel vannak háborodva,de mit tehetnének? Rendőrség megvolt,Megyei Főrendőrkapitányságról még nem érkezett válasz.
2012. aug. 7. 18:05
19/34 anonim válasza:
már csak várnod kell türelemmel, ha a megyének nincs eredménye, akko jön az országos
2012. aug. 7. 18:08
20/34 anonim válasza:
Mondom,írd meg a címét privátba,én megbeszélem vele barátilag a dolgot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!