Mi a teendő? A lovamat lelőtték! :- (
Szóval volt egy csődör lovam,bértartásban.Nem szeretnék hosszú lenni: állítólag a tulaj azt látta (lovardatulaj),hogy ráugrik a sárló kancájára.Mivel nem tudta leszedni lelőtte a lovamat!!!:(
Gondolom nem kell mondani hogy elpusztult!
Mit lehet tenni? Állatkínzásért úgysem fogják elítélni,mert volt hogy másik lovat meg késsel szurkálttak össze (talán Felhő volt a neve),elpusztult és a tulajnak csak pénzbüntetést kellett fizetni!
:(
Én fiatal nőként mi fenét tehetnék? Az egész falu,mindenki a haverja,rendőrségi feljelentésnek semmi értelme.Kimentek,de meg sem büntették.
Kezdetben szimpatikus volt az alak,nemrég kezdett rám begurulni mert el akartam tőle hozni a lovat.
Az sem az én hibám,hogy a kanca közelébe ment,mert én akkor sajnos nem voltam ott...CSAK EZÉRT!
Miért kell azért a lovat lelőni ha ráugrik egy sárló kancára?-.-
Istenem de egy nyomorék lehet..énis lelőném ha a feleségét/élettársát b.szná!!!!!!!!!!!!
Az országos rendőrkapitányságot tudom javasolni pesten. Őkm tuti tennének valamit. Ha az én lovamról lenne szó a világ végéig is elmennék.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!