Szerintetek fríz, arab telivér vagy akhal tekini?
Nem tudom melyiket vegyek.
Elsősorban lovaglásra szeretném használni
Udvaron szabadon lenne kb heti 3-4szer lovagolnék
Nyugodt természetű kellene mivel gyerekek is lovagolnának rajta
Mennyiért tudnék venni egy csődört?
Minél olcsóbb kellene
Az udvar egy kis 100négyzetméteres valami...1578négyzetméter
Igen csődört...ezek szerint sokan nem láttak már olyan lovat ami csődör és a tökét lehet fogdosni...
Papírjai nincsenek és lehet hogy nem is tisztán akhal de nem nagyon látok különbséget egy tiszta akhal és azon ló között
Egy nyugodt csődörre fel lehet ültetni gyerekeket...
Sőt én szinte csak csődörön ültem kiskoromba is....
Természetesen vannak nyugodtabb csődörök, de azt ki kell fogni, és akkor nagyon körültekintően választani.
Viszont az akhal tekének azzal a vágással a lábán nagyon vigyáznék... Lehet, hogy azért nem sántít, mert nem terhelik neki, vagy ki tudja... Ha pedig munkára fogod, kiszámíthatatlan, hogy mi lesz. Legvégső esetben is minimum nézesd meg egy állatorvossal a megvétel előtt, de jobb lenne egészséges lovat venni. :)
Kérdező!
Én az Akhalt abszolút nem ajánlom! Ismerősömnek van négy éves,csődör tisztavérű Akhalja,de néha még a profiknak (versenyző/versenyzett ill. lovászok) is okoz fejtörést!
Az arab pörgős,ha választani kell akkor fríz.
De ne vegyél csődört,ha gyerekeket szeretnél rajta lovagoltatni!
(Persze tudom,hogy vannak kivételek,de ez a standard)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!