Hogyan lehet ilyenre megtanítani a lovat?
Figyelt kérdés
részletesebben leírná valaki2012. aug. 4. 22:30
2/7 A kérdező kommentje:
2012. aug. 4. 22:34
3/7 x) válasza:
Nem hiszem hogy ezeket a trükköket hasznos neki megtanítani, sőt. A kapálás viselkedésprobléma, az hogy elveszi a tárgyakat a kezedből megint csak hátrány lehet. Az sem feltétlenül jó ha a ló állandóan a nyomodban van. A "mosolygás" pedig egyszerű pipálás, a csődörök csinálják. A hátrafelé lépés még aránylag hasznos is lehet, de ennél részletesebben hogy magyarázzuk el? A csajszi elmondott minden hasznosat. Vagy az angollal van gondod?
4/7 A kérdező kommentje:
az angollal van a gond mert még csak 12éves vagyok
2012. aug. 5. 10:17
5/7 anonim válasza:
Nekem az egész videó alatt nem tetszett a ló viselkedése. Követelőző volt, nagyon jutalomfalat orientált. Jó út, hogy az ember elrontsa. Csak tanításnál pár alkalommal kell neki adni falatot, utána pedig simogatás és dicsértő szó legyen a díj.
6/7 anonim válasza:
A jutalomfalat miatt követte a csajt a többi meg jött magától. Ezt az én lovam előszörre megcsinálja. Ráadásul ahogy elnéztem ez egy csődi, úgyhogy nem is túl nehéz neki ezeket csinálja egy szagos dologra.
7/7 anonim válasza:
Ezeket semmiképp se tanítsd meg neki, ezek negatív dolgok.
Előttem már leírták, ezzel csak elrontani tudod a lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!