Volt már valamilyen konfliktusotok az edzővel valamilyen okból kifolyólag?
Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 19:19
1/10 anonim válasza:
Igen, egyszerűen nem akart terepre kiengedni, pedig már versenyeztem is akkor -.- azt mondta a ló nem alkalmas rá(összesen 12 volt, és egyik se, érdekes). Azóta nem járok oda, találtam egy sokkal jobb helyet, ahol végre úgy tanulhatok hogy élvezem is.
2/10 A kérdező kommentje:
mi kissé össezörrentünk, kerestem másik edzőt, de vele még rosszabb minden...
2012. aug. 3. 19:52
3/10 anonim válasza:
Lehet nem volt a legjobb ötlet edzőt váltani.
Ha szabad kérdezni, mint vesztetek össze? Nem tudjátok megbeszélni?
Nekem is volt összezördülésem a sajátommal, de végül vagy megbeszéltük, vagy egyikünk túltette magát a dolgon.
4/10 A kérdező kommentje:
csak egyikeste bulira hívtak és későig maradtam, reggel alig bírtam felkelni, az edzésről is késtam 10 percet, már az se tetszett neki, ráadásul mivel a bulin ittam is nem tudtam kipihenni és mivel ugratásról volt szó, a ló is szécsúszott meg én is..és mikor kérdezte, hogy mi a gondom, annyival lezártam, hogy semmi, 20 perccel később leszálltam a lóról és hazamentem szó nélkül. De ő nem fogadta ezt el. Ideges lettem a vitán, és mondtam, hogy edzőt váltok...Most ezzel az edzőmmel nincs vita, de sem a ló sem én nem dolgozok az ő keze alatt szívesen...
2012. aug. 3. 20:25
5/10 A kérdező kommentje:
azt hittem reggelig kiheverem és nem lesz baj
2012. aug. 3. 20:29
6/10 anonim válasza:
Nekem ez olyan elkényeztetett dolognak tűnik, hogy szó nélkül leszállok és hazamegyek. Kemény oktatóm van, hozzá vagyok szokva, hogy mindig az ő szavát kövessem, még ha nehezemre is esik. Pl. el vagyok fáradva vagy a ló nem akar reagálni. Meg az oktatóm amúgy is versenylovasokat edz. Nála nincs pacizás és meg is mondja keményen és ha olyan a lovas aki csak rázatni akarja magát azt elküldi. A másik edzőm nem ilyen kemény. Ha látja, hogy nem megy, akkor könnyebb feladatot ad. Meg szerintem ezt is meg lehetne neki mondani, hogy ma nincs jó napom, kicsit könnyebb edzést szeretnék. Amúgy mind a 2 jóval idősebb nálam és eszembe se jutna össze veszni velük.
7/10 A kérdező kommentje:
azzal is gondom volt, hogy nem figyeltem, meg nálunk be volt vezetve, ha valami nem oké, akkor szó nélkül távozhatok, majd este felhívom, hogy mi van, csak mivel teljesen ki voltam, este nem telefonáltam... és ez volt neki gyanús
2012. aug. 3. 21:08
8/10 A kérdező kommentje:
én alapból ilyen vagyok, hogy mindent a szívemre tudok venni..tehát ha az edző nem úgy szól, vagy keményen fogalmaz, akkor képes vagyok 2-3 hétig úgy járni-kelni, mint valami élő halott, tehát teljesen zavarodottan
2012. aug. 3. 21:09
9/10 anonim válasza:
Huu hát ha én egy ilyet megcsinálok az enyém azt is elintézi hogy másnál se tanulhassak, mert az ilyen viselkedést nem tartja normális lovashoz méltónak... Ha most sem érzed jól magad, akkor nincs mit tenni, újabb váltás, de ott már egy kicsit több alázatot mutass, elvégre azért mész, hogy tanulj tőle, nem pedig szórakozni vagy vitázni.
10/10 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy nem sok helyen van ilyen. Akkor visszavonom az elkényeztetettet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!