Mennyibe kerül egy díjugrató/military akadály?
Military akadály az általában beépített, nagyon nagyon drága és csak saját földterületen csináltathatnál military pályát, ahhoz is kell építési engedély, és iszonyú sokba kerül, több tíz millió szerintem.
A sima akadályhoz kellenek kitörők meg rudak, egy pár kitörő sínnel felszerelve kb. 40.000ft, és ebben még nincsenek benne a kanalak meg a rudak. Nem olcsó mulatság.
Rudakat lehet venni, esztergált oszlopra kell keresni, szerintem olyan 2000Ft körül. Kitörőket lehet csinálni szintén fa gerendákból, ahhoz is lehet kapni kanáltartó idomot, meg kanalakat. Szerintem egy sima meredek akadály olyan 30e körül jönne ki. Ha jól tudom B kategóriás versenyre (vagy megyei versenyre? ) már kötelező a biztonsági kanál, az még megdobja az árát. Egy normális akadálypark olyan 4-500ezertől indulhat.
Military akadályok meg kialakítástól függően.. Lehet egy földhányás, ami pár rönk leásásával megoldható pár 10e-ért, vagy egy komolyabb akadály, vizesárokkal, ami akár 1-200ezres kiadás anyag, gépmunka, stb. És persze a pálya kialakítása, karbantartása sem kis munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!