Kinek van haflingi pacija? Véleményt kérek a lóról, szokásairól.
Meg hogy egyedül tartsátok a lovat, vagy párban, vagy többen ?!
Én imádom ezt a fajtát, és ilyen lovat szeretnék.
Mindent mondjatok el róla, ha a sajátotok a paci,mert akkor gondolom sok mindent tudtok a szokásaról meg stb.
Papíron nem a sajátjaim, de én gondozom őket, amíg a gazdag tulaj épp teniszezik a barátaival, vagy a medence szélén kávézgatnak..
Mint mindegyik lónál, itt is inkább egyén függő, mintsem fajta a ló viselkedése. Ugyanúgy van velük minden, mint a nagy lovaknál. Mondják, hogy akad köztük makacs hafi is, de hát melyik fajtában nincs. Többnyire viszont kiegyensúlyozottak, és ha csak nem valami elfuserált tulajuk volt, akkor nincs velük több gond, mint bármely lóval. Itt 4 hafi van, közülük egyik egy fedezőmén. Utóbbit én kis méregzsáknak nevezem, mert néha inkább arra hasonlít. Könnyen kezelhető, csak amikor kancát lát, akkor attól függetlenül, hogy mén és úgy is viselkedik, inkább egy méregzsákra hasonlít. XD
Értem.:D
De nem "bunkók" veled ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!