Mi a véleményetek erről a lóról? Mennyi lehet az értéke? (KÉP lent)
2012. júl. 27. 22:51
1/21 anonim válasza:
Elég szép ló. Hány éves? Milyen a képzettségi szintje? Tisztavérű? Kanca, mén vagy herélt? Mert ezek nagyban meghatározzák az értékét. Am így kép alapján olyan 300-500 ezer forintra becsülném.
2/21 A kérdező kommentje:
3 éves lesz ősszel, kanca, papírjai nincsenek, képzetlen, de viszont nagyon-nagyon szelídnek és barátságosnak tűnik.. :)
2012. júl. 27. 23:30
3/21 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi, hogy külsőre, első ránézésre van-e valami hibája?
2012. júl. 27. 23:32
4/21 anonim válasza:
Ha nincs papírja maximum 200 ezer szerintem. Kicsit még aránytalan de érthető mert még csikó, szerintem egész szép kis ló.
5/21 anonim válasza:
a hátsó patái, főleg a bal, elég meredekek, így annyira nem eldönthető, de talán bakpata is, ami sok korrekcióval, gyógypatkóval jár.
a tarkója nem valami jó, a lenyírt sörénnyel próbálják ezt optikailag javítani.
nekem kicsit soványnak tűnik, talán kaphatna kicsivel több abrakot.
hobbira biztos jó lesz, de 200ál többet én se adnék érte.
bár papírok nélkül lehet még az is sok!
6/21 A kérdező kommentje:
jaj... :(
2012. júl. 28. 00:30
8/21 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem szép ló. A lábai nagyon nem jók, nekem az első csüdjei sem tetszenek, és ahogy már valaki írta a hátulja sem egy főnyeremény. 150-et biztos megér , mondjuk én egy fillért nem adnák érte.
9/21 anonim válasza:
Nekem ez a ló nem tetszik a fentebb említett lábhibák miatt, meg uccsó képen elég nagyfejűnek tűnik. Ráadásul hiányzik róla vagy 50 kiló hús. Lótáp mehet neki a megszokott abrakon kívül. Ha megcsináltatják a papírjait vagyis be lesz sütve 00-ásra és ki van kérve az útlevél, akkor talán 180-at kérhetnek érte, esetleg kicsit később jól belovagolva 200 de az már nagyon a plafon.
10/21 anonim válasza:
100-150 et érhet igy papirok és a fent említett "problémái" miatt. De ha meg akarod venni gondolj bele hogy a sütés meg egyéb plusz dolgok amik nincsennek meg neki, annyi pénzért már veszel egy teljesen papiros lovat ami még szebb és jobb felépítésű is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!