Ehez a lóhoz mit szóltok?
2012. júl. 14. 14:06
11/11 anonim válasza:
Szerintem sem korai mert ha csak azt nézed is hogy már vannak olyan versenyek ahol kétévesen versenyeznek a lovak akkor azokat még be is kell törni. De az én tapasztalatom az ,hogy az én lovam magyar ügető és már kétévesen versenyezett, azért adták el mert nem igazán kvalifikálta magát csak egy versenyre a Nyeretlen kétévesek versenyére ahol 4. helyen végzett és most 4 évesen fel vannak neki dagadva a lábai de rendbe lehet őket hozni .Szerintem egyik lónál korai másiknál pedig nem , nemigen lehet tudni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!