Meg szeretnem venni. Mit szoltok hozza?
Nem feltétlenül öreg, de ismerjük be, benne jár a korban. És igen, nagyon egygazdás is, itt még inkább mérvadó, hogy ennyi idős. Én nem venném meg, számomra nem éri meg, de nem is vagyok frízes típus annyira. :)
Ha neked van rá pénzed, és frízt szeretnél, akkor menj el, próbáld ki, ha tetszik, akkor beszéld meg a tulajjal, hogy had legyél ott néhány napot, had csinálhass mindent te a lóval, hogy hogyan viszonyultok egymáshoz, hogyan viszonyul az új emberekhez.
Először rá akartam vágni, hogy kamu, mert a csajt ismerem (névről, ill. beszéltem vele) és h nem adná el a lovát. Nyilván muszáj, és azért is ennyi. Rosszat nem hallottam a lóról, a 14 éves pedig egyáltalán nem öreg. (ismerek olyan 18-19 éveseket, akik simán letagadhatnának 10 évet.)
Szerintem menj el, nézd meg. Én modjuk úgy tudom h nem csak ő lovagolta, de az lehet h másik paci volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!