Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan oldjátok meg a lótakaró...

Hogyan oldjátok meg a lótakarók mosását?

Figyelt kérdés

Van egy takaróm ami eléggé piszkos, de anyáék nem engedik hogy betegyem a se mosógépbe, se a kádba. :S Most próbáltam az udvaron kimosni de elég sikertelenül..

Ti hogyan oldjátok meg?

Köszi a válaszokat

2012. júl. 13. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi bevágjuk a mosógépbe. Hát nem tudom mit finnyáznak anyádék ha nem tiszta lószőr ami eldugítja akkor leporolod egy kicsit aztán olyan mint egy koszos ruha. A te lovasruháidat is beengedik a mosógépbe nem?? Amúgy meg keress egy nagy lavor vagy babafürdetőt és abba áztasd be egy napig valami mosószeres vízbe. Este dörzsöld át. Rakd bele tiszta vízbe és jól van.
2012. júl. 13. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy elviszed tisztítóba.
2012. júl. 13. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Van egy kb. 80 literes nagy műanyag edényem, abba rakok langyos mosószeres vizet, és jól kimosom kézzel. Aztán sima vízzel öblítem. A mosógép amúgy is túl kicsi hozzá, nem mossa ki rendesen, téli takaróim vannak, vastagok.
2012. júl. 14. 23:10
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. júl. 20. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!