Hogyan oldjátok meg a lótakarók mosását?
Figyelt kérdés
Van egy takaróm ami eléggé piszkos, de anyáék nem engedik hogy betegyem a se mosógépbe, se a kádba. :S Most próbáltam az udvaron kimosni de elég sikertelenül..
Ti hogyan oldjátok meg?
Köszi a válaszokat
2012. júl. 13. 15:23
1/4 anonim válasza:
Mi bevágjuk a mosógépbe. Hát nem tudom mit finnyáznak anyádék ha nem tiszta lószőr ami eldugítja akkor leporolod egy kicsit aztán olyan mint egy koszos ruha. A te lovasruháidat is beengedik a mosógépbe nem?? Amúgy meg keress egy nagy lavor vagy babafürdetőt és abba áztasd be egy napig valami mosószeres vízbe. Este dörzsöld át. Rakd bele tiszta vízbe és jól van.
3/4 anonim válasza:
Van egy kb. 80 literes nagy műanyag edényem, abba rakok langyos mosószeres vizet, és jól kimosom kézzel. Aztán sima vízzel öblítem. A mosógép amúgy is túl kicsi hozzá, nem mossa ki rendesen, téli takaróim vannak, vastagok.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. júl. 20. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!