Futószárazós hevederben lehet oktatni?
Figyelt kérdés
jár hozzám egy kiscsaj és arra gondoltam h nem nyeregbe tanítanám hanem abba. Még csak lépésbe csinálunk feladatokat meg néha kicsit ügetünk.... Ehhez jó lenne? Lécci ne írjatok olyanokat hogy: ha nincs voltizs ne oktassak meg ilyenek.. Köszi :)2012. júl. 7. 14:57
1/5 Mailerdeamon válasza:
Nyilvánvalóan nem vagy azon a színvonalon hogy oktass, de erre a szintre megfelel egy futószáras heveder is. A lényeg, hogy a kislány tudjon mibe kapaszkodni ha szükséges, erre a célra megfelel pl. egy rövid szíj ami a heveder két oldalsó-felső karikáját felül összeköti.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Énis igy gondoltam h fűzök bele valamit és akk jó is lenne!
2012. júl. 7. 15:20
3/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem is futózhatsz hevederrel, régen, amikor szőrén tanultam, eleinte engem is hevederrel futószáraztak, meg egyszer azzal is mentem terepre. :)
4/5 anonim válasza:
Lehet, de jobb egy voltige heveder. Ott van kapaszkodó, meg jobb lehetőségek vannak egyensúly fejlesztésre, pl feltérdelteted lépésben.
5/5 A kérdező kommentje:
Voltizzsal az a baj h nekem drágák... és mivel csak a szomszéd kiscsaj ezért nem szeretnék beruházni rá! Ha nem lesz jó neki akkor majd vesz magának és elhozza! :)
2012. júl. 8. 15:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!