13 éves lány vagyok! 1 éve lovagolok. 151 cm magas vagyok,38kg:) lovardába jártam,de abbahagytam mert 1 ott nem tanítottak olyan sokat 2 túl drága lett a bérlet..a szomszédom lovaival foglalkoztam,de egy kisebb konfliktus miatt már nem beszélünk 2-3 napja..(összevesztünk) Én azon gondolkoztam hogy Sportpónit veszek:) 145 marmagasságút szerintetek az jóó vagy magasabb lovat kellene keresem?:)
Légyszíves kíméljetek az olyan kommentektől ,hogy nekem még nem való ló,mert 1 év még semmi..sokat kell még tanulnod..BARÁTNŐMNÉL mindent megtanultam,hogy kell egy lóval foglalkozni,viselkedni!!!:))
ha telivért szeretnél, akkor fontos, hogy ne csak 1 lovat keress, hanem többet is nézz ki a neten, hogy ha az egyiknek egészségügyi baja van, akkor ott a másik
2012. júl. 4. 15:08
13/27 A kérdező kommentje:
rendben!:) köszönöm hogy írtatok!! aki tud még valami segítséget az írjon még :)))
2012. júl. 4. 15:10
14/27 anonim válasza:
ha tényleg lovat veszel, nem árt ha írtok utána adásvételi szerződést + én a te helyedben előleget raknék le a lóra, ha úgy döntesz, hogy megveszed
én a lovamat előleggel vásároltam, amit beszámoltunk a tényleges vételárba
2012. júl. 4. 15:13
15/27 A kérdező kommentje:
milyen az hogy előleggel?:)
2012. júl. 4. 15:20
16/27 anonim válasza:
fizetsz az eladónak x összeget, ami azt jelenti, hogy tuti biztos megveszed a lovát, csak nem tudod abban a szent percben elszállítani, így mondjuk 1 héttel később tudod csak elvinni, és az előleg biztosíték arra, hogy nem adja el a lovat másnak, tehát én 20 000 Ft előleget adtam a ló ért, amit a vételárba beleszámoltunk, ugyanis én 250 000-ért vettem a lovam, így 1 héttel később csak 230. 0000 Ft-ot kellett neki kifizetnem
2012. júl. 4. 15:24
17/27 anonim válasza:
jobb az előleg, mert addig el tudod rendezni a ló helyét, amíg kifizeted a vételárat + a felszerelését is be tudod szerezni
2012. júl. 4. 15:24
18/27 anonim válasza:
nekem még 2 hétig tartogatta az eladó a lovat, amíg elrendeztem mindent
2012. júl. 4. 15:25
19/27 A kérdező kommentje:
300.000Ft a ló amit kinéztem,és adok rá pl 20.000 Ft-ot én előlegnek,és mivan ha direkt eladja a lovat? tőllem kapott 20.000 ft-ot mástól meg egybe a 300.000 ft-ot és így kapott a koma 320.000 ft-ot ??!! :) (még nem ismerem a komát és így nemtudom hogy milyen) :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!