Milyen ló, , való'' hozzám?
13 éves lány vagyok! 1 éve lovagolok. 151 cm magas vagyok,38kg:) lovardába jártam,de abbahagytam mert 1 ott nem tanítottak olyan sokat 2 túl drága lett a bérlet..a szomszédom lovaival foglalkoztam,de egy kisebb konfliktus miatt már nem beszélünk 2-3 napja..(összevesztünk) Én azon gondolkoztam hogy Sportpónit veszek:) 145 marmagasságút szerintetek az jóó vagy magasabb lovat kellene keresem?:)
Légyszíves kíméljetek az olyan kommentektől ,hogy nekem még nem való ló,mert 1 év még semmi..sokat kell még tanulnod..BARÁTNŐMNÉL mindent megtanultam,hogy kell egy lóval foglalkozni,viselkedni!!!:))
Amit kinéztem 145 marmagasságú tarka ló az is 300.000Ft
de akkor amint írták hogy kinőném,de ez egyértelmű,akkor a telivérrel jobban járnák:)) 167 marmagasság és 300.000 Ft és őt már nem nőném ki ,mert alacsony növésű vagyok:)
szerintem gyönyörű, kérj róla képet, amikor lovas ül rajta
őt valamikor én is néztem 2. lónak, de nekem kanca kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!