Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen ló, , való'' hozzám?

Milyen ló, , való'' hozzám?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok! 1 éve lovagolok. 151 cm magas vagyok,38kg:) lovardába jártam,de abbahagytam mert 1 ott nem tanítottak olyan sokat 2 túl drága lett a bérlet..a szomszédom lovaival foglalkoztam,de egy kisebb konfliktus miatt már nem beszélünk 2-3 napja..(összevesztünk) Én azon gondolkoztam hogy Sportpónit veszek:) 145 marmagasságút szerintetek az jóó vagy magasabb lovat kellene keresem?:)

Légyszíves kíméljetek az olyan kommentektől ,hogy nekem még nem való ló,mert 1 év még semmi..sokat kell még tanulnod..BARÁTNŐMNÉL mindent megtanultam,hogy kell egy lóval foglalkozni,viselkedni!!!:))

2012. júl. 4. 12:55
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Hát,én azért nem venném, mert kinövöd..:) Inkább vegyél nagyobb lovat!
2012. júl. 4. 13:11
 2/27 anonim ***** válasza:
Sport pónit szerintem,csak akkor vegyél,ha VERSENYSZERŰEN lovagolsz!
2012. júl. 4. 13:11
 3/27 A kérdező kommentje:
akkor úgy jó hogyha 150 és 160 cm marmagasság között keresek olcsón lovat?:)
2012. júl. 4. 13:24
 4/27 A kérdező kommentje:
300.000 Ft-ért egy Tisztavérű angol telivér az jó?:)))
2012. júl. 4. 13:46
 5/27 anonim ***** válasza:
ha egészségügyileg rendben van a telivér, akkor az aranyat tud érni...mondjuk nekem is az van, de ő pályáról jött le és a lába már kezd szétmenni, így fedeztetve lett, de jön majd 2 hónap múlva a csikó
2012. júl. 4. 14:24
 6/27 A kérdező kommentje:

Amit kinéztem 145 marmagasságú tarka ló az is 300.000Ft

de akkor amint írták hogy kinőném,de ez egyértelmű,akkor a telivérrel jobban járnák:)) 167 marmagasság és 300.000 Ft és őt már nem nőném ki ,mert alacsony növésű vagyok:)

2012. júl. 4. 14:36
 7/27 anonim ***** válasza:
csak arra figyelj, hogy egészségügyileg rendben legyen, és mindenképpen próbáld ki, hogy hogyan passzoltok össze
2012. júl. 4. 14:44
 8/27 A kérdező kommentje:
rendben!!! egyébként itt van a szomszédos városba:) de nem tudom hogy be van-e törve mert nincs olyan kép róla hogy ülnének rajta de az van odaírva hogy belovagolva! de azért még fel fogjuk hívni hogy tényleg be van-e lovagolva vagy csak átverés??!! :)
2012. júl. 4. 14:51
 9/27 A kérdező kommentje:
[link] Ez a ló az.szerintetek szép?:) és amúgy az első két patája az jól van megkörmölve mert olyan ,,recésnek'' tűnik de lehet hogy csak rosszul látom:) és amúgy ez tényleg TISZTAVÉRŰ ?:O:)
2012. júl. 4. 14:54
 10/27 anonim ***** válasza:

szerintem gyönyörű, kérj róla képet, amikor lovas ül rajta

őt valamikor én is néztem 2. lónak, de nekem kanca kell :D

2012. júl. 4. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!