A quarter horse alkalmas díjugratásra? Lehet velük versenyezni pl B2-ben?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 18:27
1/4 anonim válasza:
Nem. Nem ugróló, ha megnézed, alacsony, zömök, izmos és elég "lapos" a mozgása, mondjuk egy sportlóhoz képest. Ezek western lovak, nem ugrók, persze ha nagyon kell akkor ugrik akár 1m-t is, de én pályán nem erőltetném, mert nem erre a célra tenyésztették.
Ha ugratnál inkább válassz egy sportlovat, esetleg kisbérit, angol telivért stb.
2/4 csakegylány_01 válasza:
Figyelj. Láttam fríz lovat is B2-es magasságokat megugrani (bár versenyre nem vitte el a tulaj). De azt tudnod kell, hogy a lovadat nem erre találták ki. Megéri megnézni, hogy hogy ugrik, de én max B1-ig tudom elképzelni.
Azért szurkolok. Semmi sem lehetetlen.
És igen. A quarter ink. western ló, arra viszont a legjobb. Én inkább abban próbálkoznék vele.:)
3/4 anonim válasza:
A quarter sokoldalú fajta, és bár sosem fog olyan jól ugrani, mint egy hannoveri, azért hobbiból ugrathattok, esetleg kisebb versenyekre is mehettek.
4/4 tűzhelyőrző válasza:
Itt minden kérdésedre szakszerű választ kaphatsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!