Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ezkiez? És mit művel? :O

Ezkiez? És mit művel? :O

2012. jún. 27. 11:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hú, nem is tudom mit mondjak... Azt hittem, az akadály után a ló mellé esik vissza... :D Szegény packó... :/
2012. jún. 27. 14:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért mindenhol ez a videó van már?
2012. jún. 27. 14:46
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha valaki, akkor én aztán nem értek a lovakhoz.

De azt még én is látom, hogy akármit tett le az asztalra ez a lovaspólós műrepülő bajnok, az állatokhoz nem ért.

2012. jún. 27. 18:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Bár én még nem olvastam/hallottam róla, és azokat sem tudtam, amiket itt leírtatok, de így jobban megnézve, azért látszik, hogy direkt csinálja, és így gyakorolja, szerintem. Mármint ha egy versenyen valakinek ilyen sz*rul sikerül egy ugrás, azért annak vagy esés a vége, vagy nagyon összeszedetlen lovaglás az utána következő pár méteren, de nem így, hogy vissza sikerül találjon, aztán megy szépen tovább...

A másik, amit néztem, hogy nem biztos, hogy mindig úgy üti a ló hátát, ahogy látszik, legalábbis nekem az egyik ugrásnál úgy tűnt, mintha azért visszaérkezésnél térddel megszorította volna, és utána normálisan ült le, tehát mintha csak kikönnyített volna, vagy bármi... Persze ez ettől még kellemetlen a lónak, bárhogy is huppan, de talán nem mindig találja úgy telibe szerencsétlent.

2012. jún. 27. 20:13
 15/17 x) ***** válasza:
100%
Valami elég komoly zűr lehet az emberünkkel, szerintem nem tiszta neki hogy az akadályt a lónak kell átugrania és nem neki.. szerintem ő ilyen furcsa módon próbálja utánozni Lorenzót, a "repülő franciát" (nem tudom ismeritek-e a lovas bemutatóit, elképesztő.) Ez a csávó viszont nem az. Lovak közelébe nem engedném, nemhogy versenyekre...
2012. jún. 27. 23:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Most, ahogy jobban megnéztem, azt a szerencsétlen lovat csak szárral fordítja, semmi csizmasegítség nincs! Hogy engedhették át a REV-en?? :O
2012. jún. 27. 23:30
 17/17 anonim ***** válasza:
És ez a fickó egy profi lovaspólós! Szerintem inkább az a szégyen, hogy a naaaagy hazai "lószakértők" annyira védték ezt a profi "pojénkodót"! Igen, a videó fenn van a Facebook lovas csoportban, és már kitárgyalták a videót. Jelenics Mercédesz, aki mindig mindent jobban tud, és túlontúl elvan magával, meg a helyesírásával, ő nyíltan védte ezt a borzalmas lovast! És akkor ilyenek osztják az észt!
2012. jún. 28. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!