Ezkiez? És mit művel? :O
Ha valaki, akkor én aztán nem értek a lovakhoz.
De azt még én is látom, hogy akármit tett le az asztalra ez a lovaspólós műrepülő bajnok, az állatokhoz nem ért.
Bár én még nem olvastam/hallottam róla, és azokat sem tudtam, amiket itt leírtatok, de így jobban megnézve, azért látszik, hogy direkt csinálja, és így gyakorolja, szerintem. Mármint ha egy versenyen valakinek ilyen sz*rul sikerül egy ugrás, azért annak vagy esés a vége, vagy nagyon összeszedetlen lovaglás az utána következő pár méteren, de nem így, hogy vissza sikerül találjon, aztán megy szépen tovább...
A másik, amit néztem, hogy nem biztos, hogy mindig úgy üti a ló hátát, ahogy látszik, legalábbis nekem az egyik ugrásnál úgy tűnt, mintha azért visszaérkezésnél térddel megszorította volna, és utána normálisan ült le, tehát mintha csak kikönnyített volna, vagy bármi... Persze ez ettől még kellemetlen a lónak, bárhogy is huppan, de talán nem mindig találja úgy telibe szerencsétlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!