Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Még várjak a lóvásárlással?

Még várjak a lóvásárlással?

Figyelt kérdés

Kb fél éve lovagolok.

Az életem a LÓ. Nélkülük semmi lennék.

14 éves vagyok, lány.

Meddig várjak a lóvásárlással? Még körülbelül 1 év? vagy több, vagy kevesebb? Például ez év decemberjében? Vagy ez túl korai?

Nagy álmom válna valóra :D

normális válaszokat.

2012. jún. 27. 00:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok :D

oké, hogy 16 éves vagyok, de már 10 éve lovagolok, szóval először tényleg tanulj meg lovagolni :D

2012. jún. 28. 09:12
 22/23 anonim ***** válasza:
Hát figyelj,szerintem először is.Jól fontold meg,hogy van-e rá pénzed és most nem csak a vásárlásáról beszélek.Hanem gondold át,hogy tudod-e fizetni az állatorvost ha véletlenül beteg lesz majd.Vagy ha bértartásban tartod majd akkor arra lesz-e elég pénzed,plusz még a takarmányát és az ellátását is finanszírozni.És lesz-e időd majd gondoskodni róla.Én elhiszem,hogy nagyon szereted a lovakat hisz ÉN IS.És hidd el tudom mit érzel,én is gondolkoztam rajta,hogy vegyek-e lovat.De mivel ugyonannyi éves vagyok mint te arra gondoltam még most nem.Szerintem még ne vegyél,mert még nincs önálló kereseted és feltételezem,hogy időd sem,suli mellett.Szerintem majd nagyobb korodban,pl.18 éves korodban vegyél amikor már lesz kerested és időd is.Remélem segítettem
2012. jún. 28. 12:34
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még vele egy két évet amég tökéletesíted a lovaglótudásodat. csak azután vállalj saját lovat miután megszerezted a rajtengedélyt
2012. júl. 3. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!