Szerintetek mennyi idő lenne?
Figyelt kérdés
osztályban lovagoltam( 3an voltunk ), de jól gondoltam, hogy ez így nem okés. nem rendes és stabil az ülésem, igazából minden " nem jó " ( nem szeretném azt írni, hogy rossz, mert végülis valamire jó volt, de mégsem. ) szóval most elkezdtem máshova járni, futószárra. heti ötször 1órás edzéssel kb. mennyi idő lenne, mire normálisan tudnék lovagolni szabadon?2012. jún. 22. 21:32
1/2 x) válasza:
Ez egyedül rajtad múlik, mindenki másmilyen mértékben fejlődik. De így látatlanban azt mondanám hogy nyár végére mindenképpen fejlődsz annyit hogy minden jó legyen, főleg hogy már alapod is van hozzá. :)
2/2 anonim válasza:
Heti 5x az baromi jó, csak fogj ki jó oktatót és kb 1 hónap alatt bombabiztos ülésed lehet. Igazából az lesz a nehezebb, hogy a berögződéseidet elhagyd, amit a bizonytalan ülés okoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!