Miért van az hogy a sok újgazdag lovakhoz segg hülye emberek osszák az észt? Erre nem lesz vajon valamilyen törvény hogy sz ilyen rongálók ne üzemeltessenek lovardát?
Ez így van, de ezzel nem lehet semmit sem csinálni. Én is voltam két olyan lovardában, amire 10 milliók mentek állami pénzből és értelmetlen volt. Hiába vannak jó kapcsolataik a tulajdonosoknak, a vezetői képességeik, tulajdonságaik alapján alkalmatlanok minden vállalkozáshoz. A leépülő cégeikből származó pénzből és pályázati pénzekből csinálták ezeket a lovardákat. Az első az nagyjából meg is szűnt, a második megvan elméletben, de fél év alatt a 3. vezetése van. Lehet, hogy már több is, csak nem tudom szerencsére.
Nagyon remélem, hogy a normális helyek ellen nem indul meg a hatósági zaklatás, amire vannak jelek. Ha ezek a jó kapcsolatokkal rendelkező, de mindenre alkalmatlan emberek veszélyben érzik magukat, akkor rá fogják uszítani az összes létező hatóságot a jó lovardákra. De sok mesterember feketén dolgozik, miért ne lehetne feketén lovardát üzemeltetni. Ki kell dolgozni a módszereket hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!