Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen pálcát vegyek?

Milyen pálcát vegyek?

Figyelt kérdés
Kezdő lovas vagyok de már tudok szabadon lovagolni.Milyen pálcát ajánlotok nekem? Sajnos kell a pálca a lóhoz és veszek majd egyet de nem tudom milyet!

2012. jún. 7. 22:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

köszi.:)

És az is fegyelmezi a lovat vagy az kevésbé?

2012. jún. 9. 11:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre, hogy ugyanolyan :) amikor kezdő voltam, az edzőm sima pálcátvis adott, néha meg díjlovagló pálcát is :) De ha pl fordul a ló, rácsapsz a vállara és normálisan fordul, szóval fegyelmezed :) Ja és szívesen , nincs mit. :) Mondjuk a díjlovaglásban van, amikor is pálcával veszik rá a lovat a munkára.
2012. jún. 9. 22:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Díjlovaglásban is csak az edzésen használhatsz pálcát, pl nagydíjon tilos a pálca használata, az ilyen kisebb versenyeken még elnézik.
2012. jún. 10. 09:39
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát még körülnézek a boltokban milyen pálcák vannak és utánna döntök.:)

de szerintem ilyen pálcát fogok venni!

2012. jún. 10. 10:01
 15/19 anonim ***** válasza:
igen, előttem lévő :)
2012. jún. 10. 10:02
 16/19 A kérdező kommentje:

Most vettem egy nagyon jó pálcát a decathlonba!

Plusz egy kobakot meg egy lovas gatyát..Apa nem örült mikor megtudta ez összesen 12.300.ft volt.:/ de megérte!

+ a tábor ami 35.000. :/

2012. jún. 10. 16:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Hová mész táborba? :)
2012. jún. 16. 11:52
 18/19 A kérdező kommentje:
Martinek lovasudvar :)
2012. jún. 16. 11:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem semmilyen pálcát ne vegyél.Tanulj meg úgy lovagolni hogy a paci a segítségekre reagáljon.A pálcát tudni kell használni,és itt nem arra gondolok,hogy a segítségek hiányát a pálcával kompenzálod.Egy jó oktatót keress,aki segít.A lónak is jobb ha nem csapkodják állandó jelleggel a vállát(mert ugye a kezdők a vállát ütögetik valljuk be).:)
2012. jún. 29. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!