Neked mi a lókínzás?
nem így gondoltam ezekre a dolgokat.
az egy dolog h foglalkozol a lovaddal, de a lovak akkor érzik jól magukat ha más lovakkal lehetnek együtt. ha sokáig vannak egyedül akkor lehet h magányosak lesznek hiába foglalkozol vele. és azt se úgy gondoltam h néhány hónapig nincs pénzed állatorvosra ilyesmi, de van aki hagyja h a lova patája a kocsikifutó végéig nőjön meg ilyesmi...
most mindegyik dologba belekérdezhetsz de én láttam mer olyat h valaki a lovát végig hajtotta vágtába olyan terepen ahol nem szabadott volna... és szerintem ez elég nagy baj mert bármelyik pillanatban lábát törheti... :\
és a bántalmazásnál meg nem egy pofonra gondoltam... azért mert nem fejtettem ki mire gondolok nem kell egyből bele kötni. van aki rugdossa a lovát mer nem azt csinálja amit ő akar...
hát mindenkinél más határok vannak.
de jobb elővigyázatosnak lenni mint hogy később észrevenni az állat szenvedését :) szerintem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!