Ti mit csinálnátok ha a ló nem vágtázik alattatok?
Figyelt kérdés
6 éve kezdtem el lovagolni, egy évet kihagytam kéztörés miatt, most 11 vagyok.Vágtánál a ló minden erőfeszítésem ellenére csak rúg, de nem ugrik be. Mit tegyek?2012. máj. 25. 10:13
21/27 anonim válasza:
Kösz a lepontozást. Bár már megszoktam, hogy a lovas témakörbe nem éri meg írni, annyi sok bunkó jár ide. Ha valami nem a véleményük szerint történik, már jön is a lepontozás. Gratula, Nagy Lovasok. >:(
22/27 anonim válasza:
Én felplusszoltalak végig. Neked van igazad.
23/27 anonim válasza:
Sokan írták, hogy belső állításba legyen a ló. Nekem épp az ellenkezőjét szokták mondani, külső állításba legyen, mert akkor biztos, hogy jó lábra ugrik be. Akkor most hogy van?:D
25/27 anonim válasza:
Sokan irtak jókat.És ha rúg akkor egy picit télleg legyen ott a pálca,és semmiképpen ne hagyd hogy ha vágta elött rúg megálljon.Akkor hajtsad,mert olyankor azt hiszi hogy ha ezt csinálja akkor nemkell vágtázni.És esetleg ha többen vagytok próbáljátok meg hogy beállnak eléd vágtába.
26/27 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget majdnem mindenkiét.
2012. jún. 3. 18:41
27/27 anonim válasza:
olyan nincs....!!!!nem szabad hagyni!:)) nekem egyszer volt hogy nem akart beugrani..!!még kicsi voltam tehát "rúgtam" de úgy se ment..aztán adtak pálcát és beugrott :)) de volt olyan is hogy nagyon nagy szenvedések árán ugrott be a paci (ez már nem ugyan az) és alig vágtázott...(sajnos még az edzőmnek is alig ment :\) és így valamennyit sikerült és nem erőltettük..mert nem akartuk hogy esetleg valami baja van és nagyobb baj legyen!! :)) szóval inkább többet ügettem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!