Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen név illenne egy jegytel...

Milyen név illenne egy jegytelen koromfekete ügető kancának? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Valami igazán különlegesre gondoltam...ritka névre... vagy R vagy V betűvel kéne:) de igazábol nembaj ha más!!!:) köszi mindenkinek :D

2012. máj. 21. 18:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyébként, amikor az én lovam megszületett, heteken át gondolkoztunk azon, hogy mi legyen a neve.Végül nagy nehezen a Mítosz mellett döntöttünk. Azonkívül, hogy ez a név van a papírjaiba írva, más köze nincs a lóhoz:D Mindenki csak Hisztinek hívja, mert állandóan nyavajog ha valami nem tetszik neki :D és már csak erre a névre hallgat....:DDD
2012. máj. 22. 14:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Remény, Ritmus, Rafinált (Rafkó), Rafia, Rezgő, Rimini, Rea (Rhea), Valentine, Valentina, Virág, Villám, Villő, Vadalma, Vackor, Vilma

Más kezdőbetűvel kezdődő nevekből most írtam egy csomót egy másik kérdéshez kb. 10-el feljebb... ő is egy fekete kancának keresett, nézd meg. :)

2012. máj. 23. 13:20
 13/14 anonim ***** válasza:
kolbász:))))))
2012. aug. 21. 19:54
 14/14 anonim ***** válasza:
JegyteLENKE :D:D:D
2013. ápr. 1. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!