Szeretnék egy jó méretű lovat. Segítettek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan lovat ami méretben is illik hozzám. Én jelenleg 41 kg és 155 cm magas vagyok. melyik az a ló/póni méret (centiben)ami jó hozzám? (Csak a méret érdekel) Előre is köszönöm!2012. máj. 7. 20:26
1/4 anonim válasza:
10 évesen hova akarsz lovat?Miért nem szólsz szüleidnek ? jah hogy ugy is lebeszélnének ..értem
2/4 anonim válasza:
Ki kell próbálgatni őket, van olyan ismerősöm, aki 165 cm-rel pónin nyomja, meg kisgyerekeket is, 130-140.cm-rel látok 170-es lovon. Lényeg hogy jól tudd adni a segítségeket.
3/4 A kérdező kommentje:
Az 1. hozzászólonak csak annyit tudok mondani hogy kérlek ha negatív hozzáállásod van akkor inkább ne írj semmit.
A 2. nagyon szépen köszönöm a segítséget.
2012. máj. 8. 15:36
4/4 anonim válasza:
Kérdés, mennyit nősz még. A jelenlegi méreteidhez inkább ló illik, valami kisebb termetű, kisbéri félvér, egy nem túl kicsi arab, vagy valami hasonló méretű. A ló kiválasztásában a dongázottság is fontos (az, hogy mennyire "széles"): egy rövid lábú embernek kényelmesebb egy kevésbé dongázott ("keskenyebb") ló, egy hosszú lábúnak inkább egy szélesebb. Szóval a testalkatod is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!