Ha ügetni tanulok, jobb ha a nyeregbe kapaszkodom és nem a szárba?
Figyelt kérdés
Amikor először tanultam ügetni a nyeregbe kapaszkodtam. Másodjára azt mondták hogy fogjam a szárat, de úgy nem mertem szóval inkább nem ügettem.
Szerintetek merjek úgy ügetni? Vagy az nem azon múlik, hanem az egyensúlyérzéken?
2012. máj. 3. 20:39
11/15 anonim válasza:
Ha még ügetni sem tudsz, (tetejébe: futószáron se) hogyan vihet ki vágtázni terepre? Inkább menj oktatóhoz, és ha megtanultad az alapokat, majd mehetsz a barátnőddel terepre!
12/15 anonim válasza:
Először a nyeregbe kell kapaszkodni és ha már biztos az ülésed akkor én úgy tanultam hogy nem fogtam semmit csak tartottam a kezem aztán ha már úgy is biztosan ültem és nem mozgott a kezem akkor fogtam szárt.
13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 5. 20:28
14/15 anonim válasza:
Mond te szeretsz lovagolni?? Ha igen akkor (remélem) jár lovardába ,ha nem akkor közöld a barátnödel hogy neked ez nem megy és ,hogy nem kényszeríthet rá! Ha szereted a lovakat csak lovagolni nem szeretsz akkor sem dől össze a világ!! Mellékesen más lovardában lovagolni mint a barátnődnél (én az egyik barátnőm lóváról estem) !!!!
15/15 anonim válasza:
Ha ügetni tanulsz,egyáltalán nem szabad kapaszkodnod,a szárba kapaszkodást meg egyenesen felejtsd el,de ha jó az oktató akkor meg sem engedi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!