Hogyan kerüljek közelebb a kedvenc lovamhoz (bőv. Lent)?
hát ha a családi kassza megengedi akkor béreld ki a lovat,de csak akkor ha rendszeresen tudsz hozzá járni lovagolni stb..vagy akár ha van olyan ismerősöd aki tud lovagolni akk álljatok össze ketten és béreljétek ki közösen. úgY már a költségek és feleződnek és megbeszélhetitek h ki mikor tud menni a lóhoz lelovagolni és nem veszi el minden idődet.
Amúgy meg ha nem tudjátok kibérelni vagy megvenni nem hiszem h sok mindent tudnál tenni azért h csak te lovagolhasd..:/
Hát ez az álom a sutba dőlt, mert már most irigy vagy ahelyett, hogy szeretnéd a lovad. Képzeld, nálunk a ló kifordítja a lovast ha engem meglát, addig követ amég el nem tűnök. Mégis nem az enyém a ló. Ahogy előttem is mondták, nem a pénz dönt hanem a belefektetett energia és az, hogy következetesen bánsz a lóval.
És még egy. NEM HOZZÁD TARTOZIK LÓ!!! És ez nem így megy, elég önző vagy már bocsánat. Szégyen, hogy ilyen irigy vagy, holott nem is a tied a ló és csak lovagolgatod.
Hát szerintem pénz nélkül sehogy!
Lovat veszel, és ha ott tartod a lovardába akkor más is fogja lovagolni.
Mondjuk az én feles bértartásos lovamat azért csak én lovagolhatom mert megkérte a lovasoktatóm (a régi)
Miből gondolod hogy szeret téged? Nem kötözködésből, csak kíváncsi vagyok.
Az a baj, hogy mivel iskolaló, sok ember lovagolja, ezért már megszokta, megtanulta, hogy nem nagyon szabad senki megszeretnie, mert úgyis elmegy, vagy ritkán jár ki. Hidd el, saját tapasztalat...
Elmondom neked kérdező, hogy kb minden második lovardába járó lovas így van ezzel. Elkerülhetetlen, de mindig lesz egy kedvenc. Viszont ez egy oktató ló, rengeteg emberrel találkozik életében és kellőképpen toleráns, amit te szeretetnek hiszel.
Csak akkor lehet a tied, ha megveszed. Ennyi, ezen nincs mit változtatni. Ha nincs pénzed, akkor meg osztoznod kell a többiekkel. Na meg valamit kisajátítani, ami "közös" az meg önzőség, lehet az egy játék, egy tárgy vagy épp állat.
Ha szerencséd van, akkor kinövöd. Ez mondom, szinte mindenkivel megesik, főleg 18 éves kor alatt :D
Aranyos, hogy így szereted azt a lovat, de esélyed sincs arra, hogy csak a tied legyen, ha nem tudod megvenni. Ezt el kell fogadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!